Funtana Noa

Funtana Noa
Funtana Noa
Funtana Noa
 

Qualità certificata

 

Pagamenti sicuri

 

Produttus 100% fatus in Sardigna

Casu ùnicu chi apartennit a is costumus mastrinus prus antigus, fatu cun unu ammesturu de lati brebexinu e lati cràbinu chi benint de allevamentus in pastura in Sardìnnia, terra arrica de logus mannus e birdis.

Caraterìsticas

Casu ammesturau a pasta semicota, otènniu ammesturendi lati de craba (assumancu 5%) e lati de brebei. Fromma cilìndrica, facis pranas e subrafaci de is ladus dereta. Sa crosta est arrigada e a colori de soli-castàngia. Pasta bianca chi tendit a su colori de palla, cumpata e pagu stampitada, tostada. Casu cun sabori fragosu, unu pagu pitziosu. De s'ammesturu giustu de su lati brebexinu e su lati cràbinu, nascit custu casu ammesturau chi tenit unu sabori ùnicu e unu fragu chi non si scarescit.

Ingredientis

Lati de brebei, lati de craba, sali, callu de vitellu, fermentus de lati.

Stasonadura

Assumancu 60 dis.

Allogamentu

Su produtu mantennit is mellus caraterìsticas suas (chimico-fìsicas, microbiològicas e organolèticas) chi allogau a sa temperadura de +4°/+8°C.

Durat

24 mesis intreu, 6 mesis pratziu.

Imballàgiu primàriu

Busta termoretiràbili multipillu cun barriera arta chi assegurat de funtzionai beni, po fai pacus de casu sena àiri.

Imballàgiu segundàriu

Cartoni

Scheda prodotto
 

Qualità certificata

 

Pagamenti sicuri

 

Produttus 100% fatus in Sardigna

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password